1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Elektroporáció

Az arc, nyak és dekoltázs bőrének szép megjelenését, hosszan tartó fiatalságát és kiváló minőségét laboratóriumi tisztaságú intenzív hatóanyagok bejuttatásával segítjük elő. Legyen szó bőrfiatalításról, akne kezelésről, pigmentált elváltozásokról vagy akár bőr egyenetlenségről - kombinált mezoterápiás kezeléseink látványos sikert garantálnak.

Elektroporáció, tű nélküli mezoterápia

A tű nélküli mezoterápiás eljárásunk során a kezelőfej segítségével juttatjuk be bőröd legmélyebb zónáiba is sejtszinten a különböző molekulaszerkezetű hatóanyagainkat. A kezelés abszolút fájdalommentes. Lényege, hogy a bőrsejtek falán speciális elektronikus hullámok hatására úgynevezett sejtmembrán - mikrocsatornák nyílnak meg, melyek elősegítik a vízben oldott és egyéb nélkülözhetetlen tápanyagok aktív bejutását a sejtekbe.

Az általunk használt orvosi tisztaságú hatóanyagok mindegyike az Európai Únióból (Svédország, Franciaország) származik, minőségi termék, melyet a mikro- tűs mezoterápia esetén is szívesen alkalmaz szakemberünk.

Minden esetben a bőr minőségének, hidratáltságának, rugalmasságának alapos figyelembevételével állapítjuk meg a szükséges mennyiségű és mértékű hatóanyagok összetételét.

Az általunk alkalmazott leggyakoribb hatóanyagok:

Az elektroporációs kezeléseket szívesen alkalmazzuk az önálló hatóanyag bejuttatás mellett  - összetett kozmetikai vagy kombinált orvos- esztétikai kezeléseink kiegészítéseként.