1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Kavitációs kezelés

A jelenleg elérhető legoptimálisabb esztétikai ultrahang technológiát alkalmazzuk a kezelésünk során, mely a legmagasabb ultrahang-evolúciót képviseli a testzsír bontás, alakformálás, és a cellulit kezelésére. A speciális kezelőfej egyedülállóan tartalmazza a lineáris és fókuszált zsírbontó technológiát, a nagy intenzitású fókuszálható ultrahangot és a középfrekvenciás ultrahangos zsírsav emulzió képzést.

Nem hirdetünk centimétereket kezelésenként, mert az jellemzően csak nyirokfolyadék felhalmozódás - ami a kezelést követő 2 nap alatt visszatelik = csalódottság. A tartós és valóban látványos eredményeket részesítjük előnyben, ezért kavitációt sem végzünk minden hozzánk fordulón, kizárólag ha szövetszerkezete ezt számunkra lehetővé teszi.

Az ultrahangos kavitációs kezeléseink elsődleges célja:

  

Az ultrahangos kavitációs kezelések másodlagos hatása:

Másodlagos hatása a kezelésnek a nyirokfolyadék viszkozitásának javítása, ami lehetővé teszi a laza, de rossz nyirokkeringésű szövetekben felhalmozódott folyadékok jobb eltávozását, ami centiméterekben mérhető változást okoz.  (sokan ezt hirdetik zsírbontásként... )

Az extra kavitációs zsírbontás kezelésünk 30 perces, minden szövetmélységre kiterjed, nem marad egyetlen centiméternyi célzott réteg sem kezelés nélkül.

Milyen technológiákkal dolgozunk kavitációs zsírbontás során?

A fókuszált és lineáris kezelőfej kombinált alkalmazásával erőteljes nyomást tudunk létrehozni, amelynek eredményeként nagy hatásfokú zsírsejt szétbomlás fog létrejönni a laza szerkezetekben.
A fej kiemelkedő tulajdonsága, hogy a frekvencia szabadon állítható, hangolható mellyel tudunk hatni a felszín közeli és mélyebben fekvő zsírszövetekre is.

Az extra kavitációs kezelésünket minden esetben "felturbózzuk" kiegészítő hatóanyagokkal és egyéb gépi kezelésekkel, hogy nálad is a lehető legjobb eredményeket érhessük el. Jelentkezz be bátran egy KORREKT konzultációra, hogy megismerhessük a Téged zavaró problémákat és közösen megtaláljuk a legoptimálisabb megoldásokat azokra. 

ÉRDEKLŐDÉS, BEJELENTKEZÉS

A hívásokat nyitvatartási időben tudjuk fogadni.

Időpont egyeztetést, visszahívást a  megkeresések sorrendjében tudunk biztosítani.

Töltsd ki az űrlapot, szívesen biztosítunk egy személyes konzultációt,egy személyre szabott diagnosztikával, a leghatékonyabb kezelés sorozat, kúra összeállításához.

Az étrendi, életmód tanácsadás mellé, egy méregtelenítő, relaxációs nyirokmasszázst vagy fitness vibro stylet kapsz ajándékba.

A konzultációs díj ( 5000 Ft) jóváírásra kerül a bérlet árából.

Alakformálási konzultációt szeretnék