1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Klasszikus kezelések

A technológiai újdonságok, és számos világhírű professzionális eljárásunk  mellett, szívesen ajánljuk vendégeinknek mindenre kiterjedő hagyományos, tradícionális kozmetikai kezeléseinket, melyek közül bárki találhat életkorának, bőrtípusának, igényének megfelelőt. Az arcbőr diagnosztizálását követően nagy tapasztalattal és szakmai múlttal rendelkező szakemberünk segít, összeállítja a legmegfelelőbb kezelési tervet.Tradícionális, klasszikus kozmetikai eljárásaink a hagyományos ápoló és szépítő kezelések.

Arctisztító kezelések 

A klasszikus kezeléseinkben a mitesszerek, tisztátlanságok eltávolítása és a gyulladások megszüntetése a központi cél. Az igen kíméletes, de alapos bőrtisztítást követően a gyulladásokat és bőrirritációt kezeljük magas hatásfokú, professzionális eszközökkel (VIO, Bioptron, Lézer) és fertőtlenítő, nyugtató gyógykozmetikumokkal, pakolásokkal. Az alap kezelésünknek is szerves része a testi-lelki regenerációt elősegítő relaxációs arcmasszírozás. Befejezésül bőrtípusodnak megfelelő nappali készítményt juttatunk be a már kitisztult, megnyugodott, regenerálódott arcbőr hidratálására. Kozmetikánkban a sebesedés és maradandó hegesedés nélküli alapos arctisztítást, szinte fájdalom nélkül tapasztalhatod meg.

Regeneráló kezelések

A tisztító kezeléseken túl, ahol a mitesszerek eltávolítása az elsődleges cél, szükségünk van a bőr intenzívebb ápolására, úgynevezett regeneráló arckezelő eljárásokra. Speciális helyzetekből adódóan, illetve bizonyos genetikai adottságok okán, de elsősorban a kor előrehaladtával bőrünk több figyelmet és törődést igényel. Szalonunkban jelenleg tizenkét különböző típusú professzionális kozmetikai készülék, még több kezelési technika, és számos kapcsolható szépészeti  eljárás várja megoldandó problémáinak, elképzelésének és igényének megfelelően.  Végül, de nem utolsó sorban gyakorlott kezeink, pozitív energiáink nyújtják a maximális kényeztetést és teljes ellazulást vendégeinknek. Gondos munkánk eredménye az energiával és életerővel telt  ragyogó arcbőr.

Tini kezelések

Menete hasonló a klasszikus tisztító kezelési eljáráshoz, de kevesebb  arcmasszázzsal. A gyakran gyulladt, irritált bőröket, mint tudjuk nem is tanácsos masszírozni. A problémás arcbőrt körültekintő figyelemmel és szaktudással szabad kezelni, steril kozmetikai feltételekkel és környezetben az ott rendelkezésre álló speciális segédeszközök alkalmazásával. A zsíros, pattanásos, problémás bőröknél különösen fontos a rendszeres, havonta legalább egyszeri kezelés, illetve az otthoni napi szintű ápoló, tisztító, tonizáló, hidratáló gyógykozmetikumok használata. Különleges készítmények, melyek hatékony gyulladáscsökkentő, faggyúmirigy működést szabályozó, hidratáló tulajdonságúak. Egyéni felmérés után személyes tanácsadással segítünk a legoptimálisabb otthoni készítmények kiválasztásában. Elfogadva segítségünket, betartva ajánlásainkat egy-két szakkezelést követően a legproblémásabb bőrön is látványos tisztulás és javulás tapasztalható.

Férfi arckezelések

"A szépség koronáját a Teremtés Koronájának !"
Ma már  nem csak a nők számára fontos az ápoltság és jó megjelenés. Küzdelmes világunkban minden férfinek szüksége van a jól ápoltságra,  töltődésre, a megnyerő megjelenéshez és sikerhez, mind az üzleti, mind a magánéletben. Tudjuk, hogy a férfiak bőre ellenállóbb, de a folytonos borotválkozási procedúrának kitéve, könnyen gyulladásos és irritált elváltozásokat produkálhat. A hormonális háttérből adódóan zsíros bőrüknek rendszeres tisztításra, gyulladáscsökkentésre, keringésjavításra van szüksége. Hozzáértő szakértelemmel várjuk kedves férfivendégeinket tisztító-, regeneráló arckezelésekre, arc- és testmasszázsra, alakformálásra, fogyasztásra, szőrtelenítésre, vagy kézápolásra.  Ez szalonunkban nem csak a hölgyek  kiváltsága!

Arcmasszázs, pakolások, ampullák

A pozitív energiákkal töltött és végzett arcmasszázsnál, talán csak egy egész testre kiterjedő masszázskezelés lehet kellemesebb és jótékonyabb hatású. Az arcmasszázs technikák, mozdulatok a kozmetikai készítmények hatékonyabb felszívódását segítik, a bőr tonizálását, regenerálását, szerkezeti struktúrájának javulását és a testi-lelki relaxációt feltöltődést is biztosítják. Kezeléseink során kizárólag természetes alapanyagú pakolásokat használunk.Széles skálájú speciális ampulla sorozatunk teszi még változatosabbá kezelési lehetőségeinket.

Arc konzultációt szeretnék