1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvencia hatása az emberi szövetekben régóta közismert. Szelektív, azaz bizonyos szöveti alkotó elemek egyáltalán nem, míg mások (kollagénrostok, fibroblaszt sejtek) kiválóan reagálnak a rádiófrekvenciás áramlás keltette energiákra.

Rádiófrekvenciás arcfiatalítás

Az emberi fiziológiát és szöveteket kutató tudósok munkájuk során részletesen és alaposan feltérképezték a rádiófrekvencia emberi szervezetre gyakorolt hatásait.
Rájöttek, hogy megfelelő frekvenciák és energia intenzitások alkalmazásával szelektív melegítő hatásokat lehet végezni az emberi szövetekben, azaz csak azt a célréteget melegítjük fel, és annyira, amennyire az optimális hatások eléréshez szükség van. Ezt a fejlesztést kontrollált biológiai hőbevitelként is szoktuk emlegetni.

Arcfiatalítás, kollagenézis

Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak bizony ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik.

Kezeléseinket időben elkezdve a folyamatot lelassíthatjuk, megállíthatjuk, sőt hosszabb távon vissza is fordíthatjuk.

A rádiófrekvenciás arckezelés pozitív hatásai - rövid távon 

Azonnal tapasztalható, látható és érezhető hatásként az arcbőr feszesedése következik be, közvetlenül a kezelést követően. A világ jelenleg legfejlettebb hexapoláris rádiófrekvenciás technológiájával rendelkezünk. A bőr több rétegében szelektíven, azaz pont ahol ez szükséges - enyhe hőreakciót hozunk létre, melynek hatására a kapilláris erek anyagcseréje jelentősen felgyorsul emellett a kollagén rostok spontán módon összehúzódnak egyazonnal érezhető minőségi változást kölcsönözve ezzel a bőr felszínének..

A rádiófrekvenciás arckezelés pozitív hatásai - hosszabb távon

A nyirokkeringés és vérkeringés egyaránt új életre kel, a kollagén rostok törései mentén a fibroblaszt sejtek aktivizálódnak, új kollagén és elasztin struktúrákat kezdenek előállítani. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak. A teljes bőrrétegeket képesek vagyunk vagyunk megújítani, mely folyamat gyorsasága függ vendégünk életkorától, valamint életmódjától.

Ezt a terápiás kezelést gyakran tudjuk bevetni olyan arcbőrök esetén is, melyeknél a fagyúmirigyek rendellenes működése fokozott faggyútermelést, zavaró pattanásokat eredményez, a bőr könnyen zsírossá, terheltté válik. A koncentrált hőbevitel, kombinálva a vörös szoft-lézer spektrumú LED fénnyel javítja a szövetek anyagcseréjét, keringését és oxigén ellátottságát, optimalizálja a faggyúmirigy működését,és normalizálja a faggyútermelődést.
A rádiófrekvenciás arckezeléseink orvosi beavatkozás mentesen is szembetűnően javítják bőröd minőségét, puhaságát, bársonyos megjelenését.

Az alábbi sorokat töltsd ki bátran - mi szívesen visszahívunk és várunk téged egy korrekt arc konzultációra, mely során pontosan megnézzük és megbeszéljük, hogy milyen eljárással lehet arcodon a lehető legszembetűnőbb változást elérni.

Arc konzultációt szeretnék